Agile Directing - Johda ketterästi

Hyvä veli,

Share |

Friday 2/14/14 time 5:37 PM


”Ystävänpäivän kunniaksi haluan muistuttaa Sinua siitä, että olet ystäväni – sekä siitä, että olet minulle palveluksen velkaa. Et varmaankaan ole unohtanut, kun ulkoistin B toiminnot yhtiöönne, vaikka hinta oli korkeampi kuin kilpailijoidenne ja tuotteenne ei varsinaisesti sopinut konseptiimme. Varmasti et myöskään ole unohtanut, kun autoin tyttäresi levytyssopimuksen kanssa, vaikka molemmat tiedämme, ettei hän osaa laulaa. Halusin osoittaa kuinka paljon arvostan näennäisiä perhearvojasi, vaikka tiedämme kaikki, että Sinun olisi jo kauan sitten ollut aika erota: sekä vaimostasi että työstäsi.  Mutta ulospäin kaikki näyttää niin hyvältä, olet saavuttanut asiat kuten pitää, pitää, pitää, pitää…

Uskon Sinun olevan kanssani samaa mieltä, että olen ansainnut oikeuden pyytää apua. Liiketoimintani on kärsimässä merkittävän tappion. Liikekumppanini perusti hiljattain oman yrityksen. Toisin sanoen hän kirjaimellisesti petti minut ja on nyt pahin kilpailijani. Hän pyrkii kaikin keinoin viemään mukanaan merkittävän määrän tärkeitä asiakkaitani. Pistin merkille, että osa näistä asiakkaista on sinun hyviä ystäviäsi X-klubilta, Y-seurasta sekä Z-verkostosta.  Ajattelin, jos voisit mitenkään vaikuttaa asiaan? Olen varma, että ymmärrät mitä tarkoitan.

Niin, yhtiöllämme on äärimmäisen hieno luksushuoneisto Mauritiuksella, hotelli Royal Palmin yhteydessä. Muistathan, että voit käyttää sitä halutessasi. Ja mehän suhtaudumme matkakumppaneihin hyvin diskreetisti.”  

Keywords: Hyvä veli - kerho, valta, hallituksen kokoonpano, kyseenalaistaminen, konflikti, lainema, mauritius,


Leave a comment


Name:*

Website address:

E-mail address:

Notify me about comments made to this blog post